stads söndag.

hejsan hoppsan ! :) idag är det söndag ,& det har vart en riktigt söndag idag, en sånn söndag då man vaknar med sin pojke, vädret är inte så värst braa, man myser lute äter frukost , och sen säger man adjö.

Då åker man in till staden och träffar en vän , köper latte och lita smått och gott på seven eleven  och går och sätter sig vid riddarfjärden, mysfikar lite och tittar på folk, pratar massa nödvändig skit och skrattar :)
Sen blåser vindarna lite för kallt så man går vidare in i den gamla staden och sätter sig på ett fik som är det bästa fiket , café kladdkakan, där äter man kanelbulle och dricker grönt te´ :)  seeeen, tar man en promenad genom staden ,.. köper lite små saker som förgyller livet. Mycket ytligt och kortsiktigt men ändå , 2 tröjjor, hår färg och nagellack kan faktiskt förgylla livet !
Dagen har med andra ord vart mycket mysig och givande och jag och fanny har alltid liiiiika trevligt!!!! :)

Nu sitter jag alltså här med ny färgat hår, nymålade naglar och en ny vecka framför mig. Tack och adjö <3 

 

Torsdag.

Dagen började med att jag iklädde mig mjukisbyxor och kollade på latjolajban , till tusse och hennes mycket vänliga pappa hämtade upp mig och så sjutsade han oss till skolan. Väl där var det en omöjlighet att låta bli att styra fötterna till dem bekväma och välanvända sofforna i den ökända estetkorridorens hjärta.

Vi slog oss ned i varsin soffa och lät ögonlocken slutas för en kort sekund, i väntan på domedagen, straffet, slutet !
nej nu kanske överdriver en smula eller två, men visst var det inte helt skönt att vara i skolan en timme tidigare än vanligt för att göra nationellt prov i tyska i 2 timmar det kan jag inte tillåta mig att förneka. :)

Efter detta en historia lektion som inte var som vanligt då det var sjuk disciplin och alla arbetade med det dem skulle, samt klagade ingen när vi fick ett historia arbete att skriva klart tills några veckor fram. 

sen var det lunch, den bestod av köttfärssås med spaghetti, heeeelt okej :)

Efter det var min engelska lärare typ den argaste jag träffat och satte mig att göra verbprov som jag typ spydde på och gick där ifrån,.

Sen hade jag fördjupningskör i två timmar där vi sjunger låtar som , Ave maria,Sanctus, Gloria adios, kyeri, Missa creolla. kända titlar ? neej , kan bero på att dem typ kommer från 1700-talet och är på spanska eller latin.  kuul, NAT.

SEN VAR JAG PÅ BIO MED MIN UNDERBARA KLASS OCH SÅG FLYGA DRAKE OCH ÅT POPCORN !!!  kuuul vare ^^ sen hängde jag Mimmi Albin och tusse på donken och åt mcflurry ett tag. det var najs.

Imorgon börjar jag kl 11:00 , och nej , jag klagar inte :D Mjihhihihi!!! 

kyss ska ni ha , av det mår man bra. 


Sorg på en söndag

Tårarna rinner sakna ned för kinderna, den salta smaken letar sig in genom mungiporna och det smakar sorg. Sorg över att ha mist en älskade, en som bettyt så mycket.

Sorg över en som alltid funnits där när man har behövt den. varje morgon, varje kväll när tåget har rullat in så har den stått där och väntat. Den har erbjudit mig allt av värde, skvallertidningar, latte med kanelbulle, tamponger, tuggumi, glass i sommarhettan och alltför dyra bananer i panik-hunger. Det bästa den lilla förorten Åkersberga hade att erbjuda har du gått oss om intet, jämnats med marken, brunnit i eldens hetta. 

Jag talar såklart om
PRESSBYRÅN , som någon så fint tände eld på natten till i lördags!
Tack , tack  för att ni tog i från mig min själsfrende, pressbyrån i åkersberga kommer nu föralltid lämna ett stort hål i mitt hjärta.

HAHAHA, vilket skämt. tänk att man inet ens skulle få ha kvar den jävla pressbyrån , fucking berga. ^^

Måndag.

HEJ DÅ SVERIGE, på onsdag drar jag som fan tilll grand canaria ! ^^ trorinet att det suger va! mjiihihihi. najs BAJS

onsdag.

Nej här står då inget om sex :) men just det ämnet har en underlig tendens att dra läsare :) MJUIHIHIH

Tisdag.

Jag har ont i halsen , och hjärtat , för ja saknar min lille pojke (A) <3

Idag hade vi ingen dans, det var så himmla skönt, för jag har ont i hela kroppen och är förkyld :) Men det har vart massa sol idag , så när vi sluta gick jag och dom mysigaste flickorna till donken och köpte glass och satte oss i solen och schteeekte och snacka om ett visst kalas på fredag som ska bli roligast ! ^^ Mjihihihi.

Snart ska ja åka tillbaks till täby för att jobba. blä gånger hundra typ !

Snaaart , om bara 2 dagar så fyller min älskling år, och på lördag ska ja fiiira honom på mitt eget lilla sett, men det får ja berätta om sen .. för han kan ju inte råka läsa det innan liksom (A) Hihih.
Och sen på onsdag nästa vecka åker jag ,ååh va skönt det ska bli att komma bort till solen och mysa med syster ! <33
Hejpadåpa :)


RSS 2.0