Täby FTW.

Nu är kl 13.13, otuuuur, min buss går om 9 min :)  Så jag tänkte skriva ett litet onödigt kort inlägg, det regnar som bara den ute , och jag känner inte för att gå till bussen , jag har dock ett fint paraply att skydda mig under ! I can stay under my umbrella <3 ^^ Wiihooo..

Jag vet inte vad jag ska skriva mer. Förutom att man ibland behöver hjälp , av högre makter , om det är gud eller någon annan vet jag inte, men just nu skulle denna högre makt behöva visa sin existens och hjälpa mig lite.

jag kanske skriver mer ikväll , Ciao !

Jag vill ha vovven <3ebba<3

Söndag , och seg som sig bör.

Mjaaa... utan att nämna för mycket om gårdagens bravader kan jag säga att jag inte var lärkan själv imorse och jag valde därför att inte uträtta stordåd denna målniga söndag.

DOCK har jag ändå lyckas uträtta en del dåd.. jag tog min trötta rumpa och satte den på en cykel, och cyklade iväg till min mormor, för jag tycker att det är mysigt att vara hos henne. Hemma hos henne åt jag risifrutti kollade på hennes blommor och myste med hennes katt, vi pratade även en massa som man bara kan prata med min mormor om , för hon är bäst. <3Jag och mormor <3

Efter det cyklade jag hem , och jag har städat så mycket som jag aldrig har städat förr. herregud, jag har dammat överallt, plockat bort alla grejor och dammat över under på , bredvid ALLT.
Jag har dammsugit varända liten vrå jag har skurat allt både väggar och tak , och golv . och jag har puttsat mina fönster och jag har puttsat min spegel och skakat mattan och herreguuud. allt.
NU är jag för smutsig för att vara i mitt eget rum , så jag ska dusha innnan jag går in där.

Nu har alla peace and lovare kommit hem , det tycker jag om :)

Snart ska ja och mamma äta, bara jag och hon.. för pappa är på landet.
Veggobullar och pasta, me like <3

HEJRÅ.

Passionerat sex på flygeln, en lördagkväll, jo fint ska det va.

Hola Lindo ! (Typ hej snygging på spanska .. )

Det är fredag och kvällen är bara barnet än så länge, ullis kommer hem från Paris om en halv timme.. det gillar jag . hon har vart borta sen i onsdags och jag har aldrig kännt mig mer övergiven . Mjodå .. kanske någongång.
 
Undertidens lopp har jag inet alls vart sugen på att blogga, jag hamnar i bloggsvackor.. ibland känner jag att jag bara måste dela med mig av mitt underbara liv och alltför ofta känns det som om mitt underbara liv inte existerar :) Lustigt nog!

Jag har legat i min soffa & kollat på stora jönssonligan (som mot alla odds tydligen fortfarande får sändas fast det är så sunkigt dåligt att man vill gråta.. ) och ätit pinn glass hela kvällen utan någonsom helst aning om att the love of my life skulle komma och knacka på dörren ! :o

SOM SAGT,
när jag försjunken i mjukisbyxor och djupatankar om jönssonligan och pinnglass ligger i soffan ringer det på dörren , och där står han .. cheepmonday jeans, svart vit rutig skjorta , brunt hår och sött leende. Där står han med en brun back i famnen där det ligger massa söta påsar i olika färger.

Vi blev nog lika ställda båda två , love at first sight,..heter det så ?  Hur som helst .. han började berätta om att han och hans klass ska åka på turné och behöver pengar till resan. Han går estetmusik på kulturama och spelar piano. Han berättadet vidare om tesorterna och om sin skola och sen berättade jag att jag också går estet och att jag går musikal , vi började prata musik och sen frågade jag om han ville följa med in ,, som i alla hollywoodfilmer.. - wanna come up ?

Ja sa han .. och vi gick in till mig och jag föreslog att vi kunde spela lite piano och sjunga.. han var en gud på piano , och vi sjöng och han glömde helt bort att han skulle sälja vidare sitt te och jag glömde helt bort jönsson ligan och min glass. Det slutade med att vi hade passionerat sex på min flygel och ovanför oss lyste hela taket som ett mörkblått hav med stjärnor i .. jag älskar honom.


Njaaaaa.. det kunde ju vart så.. jag kanske svävade iväg från sanningen där ett tag , men vadå man får väl drömma. ? ^^ Allt fram till att han sålde te är sant.. eller ja vi bytte några meningar och han går kulturama musik och han hade cheepmonday och skulle på turne.. men love at first sight , det vet jag inte . Jag köpte Te för 200 spänn iaf , satt jag kanske har halva inne ?  vem vet..


Söndag

Mjahaha, igår fika ja me massa sköööna kissekatter !
Jag , johampababy, MimmARN, tuwsse och Storsorpi :) Vi satt på café 60 & myyste med massa olika te sorter och bullar och afroamerikanska bollar i en halv evighet. <3

Det var sannerligen angenämt att få träffa er alla igen sööööötisar !

Nu sitter jag och äter brända rostmackor och dricker apelsinjuice till tonerna av Håkan hellström , som sig bör på en sommarlovsdag!
solen lyser inte ute och jag ska snart åka till jobbet, men kan jag fötränga med en viss person i tankarna ! Mjihih

jag håller på att ladda min ipod så att jag kan nöta den när jag sitter på bajs ersättningsbussen sen ! GAH , im going mad! 

Det har hursomhelst vart midsommar , det va jätte jätte lyckat , med en massa massa god maaaaat! och kransar och allt ! ^^ Hehu ! Man kan kolla in min bilddagbok. om man vill se lite fina bilder :)
 Malinvirta @ bdb LIKSOM .
 

Onsdag

Jaa, jag har väl inte så mycket att säga.
Mer än att mina små blåa ögon nog trotts allt har sett bättre dagar än dessa i sitt liv.

Johannes kom hem . kom fucking hem !


Jag vill även påpeka att den epedemi som i panik sprider sig över landet sverige i dessa veckor i mitten av juni, som även påminner om den stundande sommarvärmen , vilken också går att förknippa med klädesplagg så som bikini och badbyxor..den epedemin som kallas "summer body nollåtta".  Den har även nått mig och min så kallade bästis 

( "Bästis"  likamed synonym till bästa vän eller god kamrat ) ,

vilket innebär att vi i tre tunga dagar har kämpat oss ut och motionerat , ätit ändast sådant som en kanin godtar som mat och även satt ut en dead line på när vi måste ha förlorat minst 4 kilo var, MÅNDAG ! Vi började i måndags, vilket innebär att vi har givit oss själva en vecka. 
Idag har vi, som dem två tidigare dagarna gått runt i koma och ändast tänkt på mat.. vilket resulterade i att dagen slutade med att vi hade delat på en kaddkaka. Jag känner att jag är nära mitt mål. NAT .
 
Jag får nog också lov att säga att detta är en rätt paradox situation när jag ändå är väldigt nöjd med mig själv och stundtals, ja faktiskt ofta känner mig mycket glad över den kropp gud har skänkt mig.



Onsdag.

Hej jag heter malin och får idag vara stoltast av dem alla.

För att jag har fått så himla fina betyg (A) Maasssa mums! så när ja kom hem hade Mami köpt massa skvallertidningar en bok och massa tuggumi till mig eftersom att ja vart såååå duktig ^^ mjiihihi<3 Me like 

Nu ikväll så hade jag konsert, eller jag och jag . täby musik klasser, det vill säga typ 300 pers,, neeej men massa människor. det va trevligt och alla sjunger som små änglar <3

Imorgon ska ja åka flaaaaaaak och sen ska ja på mottagning, på Fredag ska ja på fiesta , närmare bestämt 18-års FIESTA med GLITTER & GLAMOURE TEMA ! Wiiiho, asa brasa najs ! :)

Och på lööördag kommer helgens höjdpunkt ! Grill chillmyyyys, med gitarr, filtar , knytis mat , jordgubbar massa gott och massa myyyys vid solbrännan med dem bästa av dem bästa! dåligt är dock att min älskling är på SWEDEN ROCK  och därför inet kan medvärka !!! JOHAMPA MY LOVE <3

PS; vi passar våra kusiners huuuund, hon är en stooor vit lurvig hund som ser ut som en isbjööörn! <3 lovely ,

jag tycker om massa människor, typ exempel på dessa är mimmi, madde, och malin.
Dessutom är jag ullis och mimmi balla som ska åka flak imorn .

TJADÅ !

Tisdag.

Hej jag har tappat bort mitt liv , ..
för att vara mer konkret så har jag tappat bort min almanacka.  Där i står allt av värde och allt som får mitt liv att värska så när som stabilt  ! (:

Nu är allt ett virrvarr och ja vet varken ut eller in,  typ om det är någon som har sett skymten av en liten söt svart almanacka   ( Ellerr ahh. den är egentligen inte söt alls, men man får väl smöra lite nu om den ska komma fram någon gång ^^  )   så får ni hojta till !


Idag har jag minsann jobbat , det va typ najs. En tråkig gubbe skällde ut mig för att " jag har bestämt " att man inte kan köpa big mac i happy meal. Eller ja, han vände på det och snacka som om det va ja som hade satt i hop hela mcdonalds konceptet, pisk borde han ha som inte förstod att jag bara är en oskyldig liten tös som hellre äter honom rå istället för bigmac. 

Sen betsällde en döv stum kvinna mat av mig, det va en högst intressant upplevelse :) Hon prata tecken språk med mig så ja fatta, och skrev på en lapp allt hon skulle ha, hon va 10000 gånger trevligare än tråk gubben FAST hon inte ens kunde säga tack, hur är det möljigt ?
 CRED TILL HENNE <3

Sen hade jag 2 spaniorer som förutsatte att jag också var spanior, med tanke på min ögon och hårfärg , plus mitt osvenska namn på min namnskylt,så är det ju ganska lätt att missta mig för en spaniorska. Nej men ja lyckades med hjälp av diverse spansk / svensk / svengelska PLUS det bästa språket, TECKENSPRÅK, klara mig ur situationen.

Jag har vart med pato och kollat film idag också , det va trevligt. This is england va svår att förstå och inte alls lika bra som vi trodde. Men hallonsorbé är gott,

TACK & GODNATT !


RSS 2.0