Fredag.

Hej , jag behöver duscha, slinga håret, bli brun, måla naglarna, typ göra en extreme makeover med min hy , eller vafan , ta hela ansiktet. Juste ! ta kroppen också . tack..


Nej , vadå nu ska vi inet va bittra här ^^ jag är så nöjd med allt .
Nej men hallå jag är fan nöjd.. jag behöver bara rycka upp mig lite.

Jennie fyller 20 imorgon , då blir det fekke kan ja säga ^^ Mjiihihihih!!  Det blir Näääääääjs <3

Oj , va ja inte hade något mer att skriva. :) Tjing Tjong <3


HALLÅ SOLEN ÄR HÄR ! Gud älskar mig trotts allt (A)

en torsdag av eftertanke

When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse?

When the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home,
And ignite your bones,
And I will try to fix you,

Detta är det bästa lilla text stycket
sjungit , läst , översatt, gråtit ,,satt stämmor , nynnat  , spelat på högsta volym , kännt så nära..fan va klockrent det är, genialt, det är interligens på hög nivå, det är så jävla..... bra.

Onsdag.

Kakor & mjölk är helt klart underskattat ! '
Nu sitter jag här med en näve kakor i handen och ett glas kall mjölk , identifiera harmoni bättre ?!


PS : 45 pers läste min blogg bara igår !! :O är jag nya Blondin Bella ? Vilka är alla dessa godhjärtade själar som skänker mitt ointressanta liv en tanke ?

Kyss på pungen

Tisdag.

I LOVE LOV  (A)

Så jävla skönt är det ! Har typ mest chillat med Jacob hitills, och så va ja med fanny på bio ju , den va så bra så ja grät och skrattade samtidigt typ :) SE DEN, - Himelens hjärta. 

Men ja va me ullis josse och sofie igår och käka middag och såå. Vi kan va bäst på team work , bara bestämmer att vi ska käka middag och alla tömmer kylskåpet på saker , träffas hos sofie som har huset för sig själv och slänger ihop godaste middagen, avslutar framför wallander med te i mängder och nybakad kladdkaka med handvisspad grädde ! ^^ för vi hitta inte elvisspen .  SÅ MYS. 

Idag vakna ja tidigt , ensam :O kändes konstigt har inte sovit själv på ett tag, men det va skönt också! Jag gick iallfall upp och kände mig som världens bästa dotter, så jag gjorde asa mysig frukost till la familia (A) Pappa har börjat med GI metoden så ja va as najs och gjorde bacon och scrambled eggs till honom och as god fruktsallad med keso  :)   Hur som helst så var det mysigt!

Klockan är nu 11.27 och snart ska ja hoppa in i duschen och snygga till mig lite, det är ju en stor dag idag , ^^ JAG SKA KÖPA NY MOBIL ,. Mjihihih.  nöjd tjej ? jo tack :)
Sen ska ja åka till jobbet och slita,  (SMYGREKLAM), efter det blir det direkt till Revy Obcen möte (A) som ska bli jätte roligt! och efter det ska ja hem till fanny på tjejmiddag.. det blir myys <3

OBS : jag har börjat få långa naglar , och dom är hårda också! För har jag haft på ett nagellack , eller det är inte ett nagellack , det är typ ett medel från Mavala som sjunker in i nageln och ger den vitaminer och sånt (A)  satt dom är på god väg att bli något av värde ^^

Tack ullis, för skorna jag fick av dig igår <3

På torsdag flickor!! (NINA MIMMI MADDE)  Langa förslagen i min blogg vad vi ska göra!! Najs att träffa er ska det bli sweet hearts <3

Nej nu ska ja kila, Kyss på er alla

LÅNGFredag.

Oj oj oj , jag säger bara OJ, va skönt det är med lov nu ! Efter två mardröms veckor av , nationella engalska, matte prov, idrotts prov , engelska inlämning, data prov, historia prov, svenska bok , engelska bok och tyska läxor i MÄNGDER så kan det kännas små najs med lite vila kan jag säga ! ^^ mmmmm, mys ! <3

Idag skulle jag och min pojkvänn åka in till den stora staden och häng på söder med en latte i näven och njuta av solen , NEJHEPP. Det skulle vi inte alls, hagelstorm och obefintlig sol fick oss att åka hem och spela guitar hero istället. Men det va mys det med <3 Ska bli jätte skönt att spendera lovet med dels honom, mys mys mysfaktor 100 ;)

Ikväll ska jag leka med min kompisar som jag inte lekt med på en halv evighet , ullis josefine och sofie ! Najs ska det bli , ullis typ har sagt att hon ska ringa mig , men det gör hon inte .. så jag väntar på ett samtal om kvällens planer, som jag inte har någon aning om än.. det är tydligen fest här i margretelund.. bjuden ? :o

Imorgon ska ja gå på bio med fanny , henne har jag inet heller träffat på asabrasa länge, så det blir mys! Vi ska se Himmelens hjärta, som jag tror kommer va bäst! Bäst skådisar är det iaf i den ; Lena endre, Mikael persbrandt,  Jacob eklund och Maria lundqvist, åh åh åh så bra den kommer va !! :)

Men nu ska ja kiiila, men ja kommer att uppdatera mig under lover tror jag ! :)

Tack ska ni ha som läser mig blogg , det är ni som gör det kul att skriva <3


Ps, Glad Påsk och det är bara 2 veckor kvar tills jag åker till grand canaria (a) Mjihi.

Fredag.

KÄRLEKHelgen blir romantisk. I övrigt blir det en rörig vecka med känslostormar, passion och oväntade turer. Var du inte förälskad innan kan Amor mycket väl slå till nu.
PENGAR-Det händer saker hela tiden, många av dem komplett oväntade. Bra och dåliga nyheter blandas.
NÖJE-Romantiken är nyckeln till en äkta känsla av flärd. Stämmningen  är mycket viktig, sattsa på ljud och dofter.

Jaha, så detta är tydligen min och alla andra jungfruars öde den kommande veckan .. låter små mys måste jag säga ! Passion och romantik , vad sägs om det liksom . Ja tack :) 

OBS.OBS.OBS.OBS.OBS.OBS.OBS.OBS.OBS.OBS.OBS.OBS.OBS.OBS.OBS.OBS.OBS.OBS.OBS.OBS.OBS.OBS.OBS.

Musikarna knäckte idag på samligen , ååh vilka underbara musikgudar till vänner!!  Ni rocka sönder och gjorde min fredagmorgon till den bästa, Johampa du är snyggast på scen , helt klart! ^^    Ni kan va bäst och ja njuter av er :)

Idag är det alltså fredag, det är mycket trevligt skulle jag vilka säga, MELODIFESTIVALEN I GLOBEN IMORN ? om inte charlotte perelli eller linda bengtzing vinner kan man bojkotta hela skiten tycker jag!  And that´s all I have to say about that, ( gissa film repliken (A) mjihihih )

Jacob kommer hit snart , han har nog haft en ganska tuff dag , så ja ska pyssla om honom och mysa, min lilla älskling <3

Jennie åkte BTW till london idag , stryk ska hon ha :o bäääh ! Men asa najs för henne, hon och hennes sånggrupp kompisar ska kolla musikaler och ha det najs ! Emelie har fått erbjudande om jobb i bulgarien nu, så hon kanske åker direkt dit efter grancanaria. och kommer hem först i augusti , skit . 

Oj , ja kännde att det vart en hel rad uppdateringar om en massa männiksor här nu :) Men det är ju mys. 


PS , ja köpte ett par nya jeans idag , på vera moda. Dom va faktiskt jättesnygga, tycker jag ! och sen fick man en scarf med på köpet om man handla för över 300 , så det fick jag (A) mjihih. najs

PS 2 , Jag saknar ullis, men ja ska va me henne imorn och leke :)
 
Hejpadåpa <3


Onsdag.

Jaha, då var det onsdag , Mittwoch, som det heter på  tyska, om man översätter det ordagrant betyder det , mitt i veckan. Jag har alltså tagit mig igenom halva denna vecka av nationella prov och elakheter :)  SKÖNT ! 

Något annat som va jääkligt skön var att ha sovmorgon till kl 10.00 idag, något som gjorde det hela ännu bättre var att jag spenderade natten hos min pojke. <3 Myysbebbe :)  Vi låg uppe halva natten och prata massa hemlisar och andra saker, och ja kan säga att han är bäst ! Mjihuhuh.  (A)  Så himla nöjd tjej alltså :P Sen snooza vi halva morgonen , och han missa bussen :o

Nu har jag pluggat massa historia, men det är faktiskt inet så tråkigt som det låter ! Det är faktiskt ganska intressant, det handlar om tiden efter typ kalla kriget . Kan va najs att kunna, typ . 
Jag har målat mina naglar i min favvofärg , mörklila :) och så har jag shoppat idag också :O GLÖMDE JA JU SÄGA , viktigt (A) Mjiihih.

Jag köpte en ny foundation som är asa braa, en ny rouge med typ lite röd nyans, -tawny rose hette färgen :) och sen köpte jag en ny mascara som jag as varmt kan rekomendera till alla som vill ha långa separerade kolsvarta
fransar :) - Max factor masterpiece max heter den lilla underbara saken :)
  
Jaha, dagen i skolan var bra ! Vi fick inte så god lunch , det va kykling soppa. MEN till det så fick vi oboý och mackor !! :D Det var mycket uppskattat ^^ (A) hihi .   

Puss & kram ses på stan , eller inte... töntigaste typ "hej jag heter ebba von sydow utrycket "

Tjadå .

Måndag.

Hej idag är det måndag !
Helgen är över, men det har vart en mycket bra sådann ! Fredagen spenderades med nära och kära på ett så kallat partaj.  :)  Mycket roligt var det , Niklas fyllde hela 18 år, så det var många där för att fira den lille pojken som blivit stor ! Grattis., ska du ha ! <3

Lördag vart det jobba som vanliigt, tills jag åkte hem till min käre pojk-vän. JA, det är en pojke som är en vän , men som på senaste tiden ( i tisdags ) har blivit mer än bara en vän av manligt kön . Han har blivit  en POJKVÄNN :) 
och en mycket mycket fin sådann <33 Så om man ska förtydliga allt så var det med andra ord 6 dagar sen vi blev ett officiellt par! och imorgon ska vi fira våran första vecka med myyys på fik <3 :) Innan jag måste gå till bajs macdonals. Kan alla sluta äta på donken, så blir det inte så jävla hettsigt att jobba där ? , tack på förhand ! 

Sen måste jag även utbringa en liten skål för min klass.  Jag tror inte att det är alla som liksom längtar efter alla i sin klass när helgen börjar ?  Jag gör iallafall det , och det är för att dom är så bäst i hela världen . Idag hade vi fotboll på idrotten , ni kan va najsast att ha idrott med ! <33 Och alla ni som va me vet vad jag menar ^^ 

Mimmi, du kan dansa du . Mjiihihihihhihih  älskar dig din thriller, ^^


Malin <3 Jacob


SJUKT med matte prov som är 2 och en halv timme långt och engelska nationella på samma dag . Smått oöverkomligt kan det kännas,. mjaa.. det skulle ja vilja säga! Men med massa godis och en  ipod så kanske det går ? kanske.  

Torsdag.


En blond yvig tjej snubblade in på bussen i sista sekund, pratandes i
telefon och med en massa påsar och väskor hängandes på alla sätt. Hon såg
stressad men ändå lycklig ut, rosor på kinden och solsken i blick. Rösten
var rapp och vällde ut från smått leende läppar. Hon pratade om musik med
personen i telefonen, om dans och om att musikal linjen hon valt var det
bästa valet hon gjort i hennes liv. Det riktigt lös inifrån själen på henne när hon

pratade om det, vad har själen för färg? Jag tror att hennes var grön. Den gröna sjalen som hon hade slarvigt virad runt halsen, liksom sjönk in i hennes personlighet. Grön är hennes färg. När hon klev av bussen halvsprang hon fram mot en kille, han såg speciell ut för henne där han stod sina jeans och avslappnat rufsiga hår.

Hon kastade sig i hans armar och han fick en lång oblyg puss på kinden, när

jag såg henne då, skiftade hennes själ i röda nyanser. Kanske var hennes
själ rödgrön. Röd för kärleken och grön som en miljöpartist. Jag tror att
hon var miljöpartist, hon pratade och gestikulerade vilt och engagerat när
dem gick förbi en skylt som kläddes med miljöpartiets propaganda. Hon var
rakt fram, men nästan så att hon kunde bli upprörd över saker som var
orättvisa och fel i hennes ögon. Mycket åsikter bodde i henne, åsikter om
musik, mat, kläder. Men lika mycket om skola, politik och världsomfattande
ämnen som fattigdom eller växthus effekten. Dom höll varandra i hand och
gick i ett raskt tempo, skrattade och skämtade oavbrutet och böt ut
långa leende blickar. I hans närvaro såg hon trygg ut, hon var nog trygg
med killar över huvudtaget. Hon såg inte ut som att hon ville imponera på
honom, utan var sig själv till 100%. Dom gick in på ett hamburgerhak, och
jag satt bordet bredvid och lyssnade på pratet om vad dem skulle äta. Hon var
uppenbart hungrig och njöt lika mycket av maten som den specielle killens
sällskap.


Han började prata med henne och berättade uppenbarligen om något viktigt,
för hon lyssnade intressant och lugnt. Nu vilade hon i någon slags seriös
sida av sig själv, den förut så flängiga blondinen hade landat och såg
verkligen allvarlig ut. Ett ungdomsgäng kom in på hamburger haket och den
yviga blondinen tog sin plats i den rödgröna själens kropp igen. Hon reste
sig snabbt och slog ut med armarna i en välkomnade gest mot nykomlingarna.
Hej! utbrast hon och gav dem alla generöst med kramar och leenden, hon var
beroende av närhet och kärlek. Kanske var hon också beroende av
bekräftelse, inte på grund av dålig självkänsla eller självförtroende men
bekräftelsen att vara omtyckt. Ensamhet är ett negativt ord för henne, en
positiv vinkel av att vara ensam känns svår att identifiera. Ju fler desto
bättre, finns det hjärterum finns det stjärterum är exemplariska
beskrivelser av hennes känsla inför ensamhet.

söndag.

Jag har kommit på ett namn till mig blogg , - en blekt blondins bekännelser.

eller egentligen är det eva dahlgrens nyaste skiva som heter så , men vafan . jag låter mig inspireras och hon låter mig låna det namnet, (hoppas jag) mjihihih !   

Idag är det hur som helst söndag och det är sista dagen på det här lovet.. lovet som jag inet gjort ett dugg på .. och inte haft en kotte att umgås med..bara jobbat och druckit te typs. ! :) men det har vart mysigt ändå <3
 
Imrgon är det alltså tillbaks till verkligheten som gäller. Det ska bli underbart att träffa klassen , typ johampa baby , malin , mimmi , nina, maddie , tusse, natta <3

Men det har vart ett bra lov , trotts brist på humant umgänge och vackert väder. Ullis kom ju faktiskt hem i torsdags, då va vi uppe halva natten och skrev kylskåps poesi och åt mammas nybakta bullar , funderade en del på livet, och kärleken. and what shall I say ? there is love.

RSS 2.0