Torsdag & ledig

MEN HALLÅ DÄR. Vad hände liskom ? nu har jag inet bloggat på 3 dagar, IGEN :o Så upptagen är jag inte änns, (A)

Idag har jag tillochmed vart ledig på grund av student utsläpp! så ,
 
GRATTIS ALLA SNYGGA OCH LYCKADE STUDENTER SOM EFTER 12 ÅR I SKOLAN BRYTIT ER FRIA OCH KLARAT ALLT ! NI ÄR MINA HJÄLTAR , ps:  Nu börjar livet !

Jag var inte på student utsläppet , men jag hängde med dem vanliga på donken efteråt ^^ haha. Donken är nog det stället jag kommer minnas starkast från min gymnasietid ! ^^ Men ja gillare!
Efter donken drog jag albin och johannes hem till johannes och gjorde musik , typ nästan iaf. det va tanken , men vi snacka bort all tid istället och sen va klockan en massa och ja och albin sprang till bussen.

Just nu fyller The Ark mitt sinne med toner medans jag fyller min mun med te och skorpor. Mumsigt .

Snart ska ja börja med histooriaaaan blä blä blä . Man har ju inte riktigt något val lisom ,
Juste., jag och albin köpte hårfärg till mig också. satt nu blir vitt ännu vitare :)  Najs.

Den här lilla text snutten får stå för vad jag känner om livet just nu.


Do, do, do what you wanna do
Don't think twice, do what you have to do
Do, do, do, do, let your heart decide
what you have to do
That's all there is to find



 PS : angående morgondagen, är det ingen som är på att chilla vid en sjö typ grilla bada och äta något gott , mysa med en gitarr och en filt ?



Måndag.

Jag må jag leva jag må jag leva jag må jag vela ut i hundrade år, javisst ska jag leva javisst ska ja leva javisst ska ja leva ut i hundrade år!  Wiiiho, idag är det internationella malin dagen eftersom att jag får G i matteA
<3 åååh, satan va sköönt! Verkligen life on the edge när det gäller matten, typ en poäng fel mer och ja skulle ha så jävla hårt IG. MEN NU ÄR DET GJORT !

Mami & Papi är jättestolta och jag har fått 300 spänn och massa gott tuggumiii i ett rosa kort som det stod "Du är en coool tjej " på (A) I lööööf them. Dom fattar hur det är att inte fatta matte!

Coopertest idag och jag fick näradöden upplevensen, coolt , NAT ! 
varm dag + blåsig dag+ pollenrik dag + springa i motvind+ pollenallergi= Inte Alrajt!

Typ snoret rann och ja fick ingen luft, nu känns det som att mina lungor ska gå sönder om jag tar fördjupa andetag och jag börjar hosta om jag pratar :) skönt och sådär, ja. Nej.

Om ni vill ha mer ingående info om pollen och dess utsöndringsförmåga kan ni besöka allvetaren also calld as Älskling på hans blogg - thesvante.blogg.se . Där står allt man behöver veta, och allt man inet behöver veta också .

Typ plugga sören idag , histora =NAT grejt!  Men jag fick reda på att jag kommer att få VG i tyska så ja är nööööj (A) Mjihih.

Teateruppspel imorgon bitti.. bajsnervös, och sång konsert på kvällen . bajsnervös.

Ps, jag tycker om några i min klass. och dom vet vilka dom är.  <3





Lördag

GAAAAH , är jag en ljugerska eller ? Nu har det bestämt gått tre dagar sen jag bloggade sist , det va ju typ en sån grej som inet skulle hända! Nu ska ja ta mig själv i nackskinnet och blogga ! :o

Jaha, helgen har vart trevligt , fast det är ju bara lördag änslänge ! fredagen , alltså gårdagen , spenderades hos johannes med mimmi ullis och saga<3 Mycket mysigt i johannes uterum, åka hem och åka tåg, det va inte nån kul resa hem , misshandel på tåget, mer tänker ja inet säga, känns dumt att skriva mer i en (trotts allt, ytlig blogg ) . men hursomhaver så var det obehagligt och ja hoppas att dem som gjorde det får sitt straff och han dem som blev utsatta inte fick några större skador <3

På tåget pratade jag även i tele med en människa, som är rätt fin


Idag har jag jobbat
Det va sliiiit skiiit ! Seriöst så var det jobbigt att jobba idag . blä. Men ullis och simpa kom och handla av mig dom va söta och ville ha glass, så det fick dom plus massa gratis  (A) Mjihh

Nu är jag hemma och har duschat och ska typ ta en tupplur snart tror jag , är jätte trött ! Sen kl 8 kommer madde och malin hit , då ska vi äta middag och sen blir det schlageeeeeeeeer . Wiiiohoohh <3 najs . Charlotte perelli kommer ta hem det ! (A)

With love from Malin.




Onsdag.


But you don't know what it's like
I've done things you've only dreamed about
More than once or twice
It keeps me up at night

Jasså, idag är det alltså onsdag det innbär att det har gått en dag sen jag skrev sist , vilket innebär att jag måste skriva idag . Känns inte så jobbigt faktiskt!
Idag har det vart en mysko dag som har vart lite störig och jobbig, jag vet inet varför, för egentligen är det inte så himmla mycket, men det känns som att jag drunknar i saker. Så nu ska ja göra en liten lisa över det kommande dagarna för att få överblick av vad jag stressar inför. Jag börjar från och med imorgon, torsdag.

Torsdag: Engelska innlämning, och klubb feodalherren på kvällen

Fredag:
Ingenting , kanske träffa fanny ?

Lördag:
Jobba, träffa madde iallafall , dem som vill får va me och ha schlager party.

Söndag:  Plugga, hälsa på morfar på sjukhuset, PLUS att det är morsdag <3

Måndag: Coopertest, plugga.

Tisdag: Teateruppspel = as nervöst , musik konsert på kvällen = as nervöst.

Onsdag: Spex för 3orna, kolla på fannys musikal, och sen gå på teater med musikalarna på kvällen

Torsdag: TibblesStudent utsläpp och svenskan ska va inlämnad !

Fredag: Min kusin tar studenten, morfar fyller 78 och historian ska va inlämmnad.

Mjaa.. jag pissar på magkattar och förkylning iallafall.  

MEN dock tycker jag mycke om Johannes som känns lite som en mamma för mig , <3 ÄLSKAREJ

Måndag

TIBBLEFESTIVALEN = AS NAJS 

Ja, idag var det alltså tibble festival , och det innebar att jag och mina kära vänner typ hängde och kolla på bra band ute i solen på gräset i 4 tim :) gaaaaaaaaaaaaaaaaanska najs! <3

Efter det bar det av till mitt andra hem , donken . där åt vi lite och drack milkshake, sen åkte jag och albin hem , :) väl hemma i koberga träffa ja simon och tog en fika på det äckligaste dock ända fiket i berga, smörkransen.
Där åt vi macka och te .

Sen drog vi hem till min mormor, där va min mamma och mormors sjuka katt,  jag mamma mormor och simon åt sushi till middag och sen åkte alla hem till sig. Men på vägen hem stanna jag och mamma och shoppa lite på ica, tyyyp massa najsa saker. Shaaampoo , balsaaam. as najst hårvax, strumpbyxor, gooodis, nån huuudkrämsak, och hår inpackning, Massa tjejgrejer med andra ord.  <3

Nu är jag hemma och lyssnar på håkansweet , ska snart öva manus och sång. Packa ihop massa rekvisita iför teatern imorn också ,efter som att det är första rekvisitarepet innan teateruppspelat nästa vecka. :) Najs ! sen ska ja skriva dans dagbok och teaterdagbok och packa danskläder, sen ska ja duscha och sen ska ja sova ! Min kväll i text :)


Söndag

Hej hallå ! :)

Jag är verkligen sattsig nu och skriver idag med, ja måste få in rytmen (A) haha.
IDAG , har jag jobbat som en död fisk. från kl 10:00 - 19:00 det är likamed 9 timmar vilket är likamed jäkligt jobbigt ! Men jag har skills ^^

Och det har faktiskt varit okej , för det har vart trevliga människor att jobba med, ska ja säga trevlig människa ?
typ ett fåtal vet vad jag talar om, till er andra it´s still a secret. Mjihih.

Typ nu är jag hemma, luktar hamburgare, fryser om händerna och är trött , därför tror jag att jag ska unna mig ett litet bad , kanske lite te efter , kanske framför en bra film , kanske insvept i mitt täcke ? Mjaaa, småsmys <3

PS ; till er söta små frön som går i min bästastebästa klass, och vet vad vi har för studier den här veckan , ni får gärna lägga en liten komentar så att ja vet (A) KYSSS LOVE YAH ALL, typ nästan iallafall. (A)





MWIIHOO, Nu har jag bastat och duschat ,( jag dissade badet ) och så hitta jag 2 sprillans nya skvallertidningar på sängen som min käre far har konsumerat åt mig (A) Livet ? JA! <3 åååh, mysmysmys!

Lördag

Nu har jag inet bloggat på typ en halv evighet. Men jag har mina anledningr, här komme dem :
 
 Jag har vart lite heartbroken ganska länge vilket innebär att man inte har så mycket possitivt att skriva, och bland det tråkigaste som finns är att läsa depp bloggar ^^ satt jag har avstått, en annan liten del av mitt uteblivade bloggande är att jag inte haft tid, jag är nämligen en relativt upptagen ung kvinna (A) eller något. Så nu har jag börjat skriva igen , på begäran av mina fans (A) Mjihihih.

jag kan berätta lite om helgen. :) Natten till i fredags sov jag 3 timmar pågrundav att jag satt uppe och skrev ett histora arbete, lite kort sådär, omfattande typ 200 år. Men det va ingen match, jag ljög.

Ganska trött på fredagen hängde jag på donken med mina kära, mimmi madde och albin <3 sen åkte jag kom och bokstavligt talat däckade i min säng på en min. sov till halv 9 och var trött fortfarande. åt rostmacka och gick och la mig :) Givande dag, jag ljög igen.

Idag har jag jobbat, det var rätt najs! Ullis kom och picked me up när hon åkte hem från sin pojjkvän ( ja, hon har pojkvän nu , och han heter simon och är jätte trevlig och bra,mjihih )   Så vi åkte hem till berga och tog en snabbis till solarieöarna (A)

Nu sittar jag här i ullis soffa ,lyssnar på winnerbäck och bloggar lite medans hon städar, ganska mys !

Jag har förövring börat mitt nyttiga liv, igen,  det göra jag varje dag. för jag misslyckas varje dag också , typ igår åt jag ju på donken :) men ja tycker att det är tanken som räknas.

HEJDÅ ALLA SÖTON, kom ihåg att läsa min blogg nu , för nu ska ja fan skriva minst varannan dag fram till sommaren, lovat är lovat kommer aldrig igen .. eller var det bytt är bytt? skit samma. KYSS

RSS 2.0