Torsdag.

Vem vill komma på begravning för min mobil ? Ja, den är allmänt känt död nu . Den vill bara inte, men jag är inte förvånad..det blev liksom bara som det alltid blir med allt jag äger som är utav värde :) 

Men jag har iallafall börjat fundera på en ny liten mobil, jag är mycket sugen på en K770i ,
den är en liten goding tycker jag , as ball (A) och så har den en grym kamera och lite sånna roliga stuffs :) Jag har köpt mina vita converse idag :O <33 hihih, dom är ju så fina.


Låter som att jag är värsta big spender´n här, men vadå ? JAG SLITER JU SOM ETT DJUR PÅ JOBBET ^^ Jag jobbade idag faktiskt , men bara 3 timmar . Va ganska najs.. efter jobbat så svullade jag tusse och jacob men donken mat.

Detta åt jag : 9 pack chicken mcnuggets pommes och cola, (plus meny ) haha, och glass me kola sås! Ganska najs vare kan jag säga ! ^^

Nu har ullis plan landat och hon är påväg heem :) Jag ska hem till henne och myysa, sova och bara ligga och snoozza på henne och njuta av att hon är hemma!  Och sen imorgon ska vi bara tagga satan inför kvällens festligheter :) mjihuhihu.


PS : jennie kom hem från grancanaria igår , hon hade haft det jätte bra ! och nu längtar jag hur mycket som helst tills jag ska dit ! <3


Puss på er alla!


Föressten så vore det trevligt om någon enstaka krake vågade sig på att komentera lite, så att jag vet att ni läser min arma blogg. annars är den ju helt i onödan :)


Tisdag.

heeejsan :) Jag har inet skrivit på ett tag .. ovanligt, nej .
Jaah . så lovet började alltså i fredags, då gjorde jag inget.. lördag jobbade jag .. lördag kväll var jag med tussen och kollade på film från våran duett konsert , den va fan as bra ! (A)  Söndag vart en riktig slappardag hos tusse.. gå på promenad i gråvädret och sen in och äta nybakta kanelbullar och dricka mjöölk :) <3mums.

OCH SEN PÅ MÅNDAGEN , tilåt mig skryrta lite nu va (A)  På måndagen va ja med och spelade in jonas gardells nya serie dem halvt dolda :D mjihihihih... va iofs bara statist. men det va sjukt kul och ja koommer ju va me på TV , så nu är ja mini kändis (A)

Och idaaag.. idag vaknade jag av att nån säjlare ringde FÖR TIDIGT och väckte mig.. ååh .. så nu har jag typ kollat på film i hundra år och ätit massa mackor och te. Typ försöker döda tiden tills jag ska åka och jobba.. tråk tråk !
Men imorgon kommer jennie hem från Grancanaria, det blir mys :)

Och sen på torsdag kommer ju typ allt folks hem ! :D najs.. har speciellt saknat ullis<3 
(asså WTF , kan nån lära mig hur man fixar bild skiten , nu skulle det sitta en as fin bild på ullis här , men inte det inet ! Det bara vill inet funka, SKIT OCKSÅ )
& på fredag blir det FEST ^^ Mjihihih.

Uppföljning av veckans händelser kommer att komma. (om ja orkar ) ^^ PUSS 




HEMMA FRÅN JOBBET NU ; serisöt , orka att ja tappa min mobil i en jävla skurvatten hink på jobbet !! Knappast kul. Nu har jag fönat den i 100 år och blåst med mina egna arma lungor i den för att på något sett återuppliva den. Nu ligger den och vilar i min säng och ja hoppas för allt i världen att den ska hoppa igång snart. Men med min vanliga otur så blir det knappast så :) YEAAAAAAAH, skit.

Men jag köpte iaf en ny väska idag (A) åååh, va fin den va :)

Hejdå , nu ska ja äta kyckling me pasta <3


Onsdag

Nu sitter jag i skolan och dör lite smått framför ett referat som jag ska skriva.
På ipoden spelas your heart is an empty room -death cab for cutie. det är godis för öronen :)

Jag har haft matte engelska och bild idag.. nu har jag svenska och efter det väntar en satftig data lektion på 2 timmar :) NAJS, bajs. Jag har såklart också haft lunch idag , makaroner.

varför sitter jag och skriver blogg när viktiga saker ska göras ? jag har då ingen självdiciplin alls.  Jag kanske fortsätter skriva på det här otroligt roliga innlägget när jag kommer hem, då när det är mörkt och kallt ute och fåglarna gått och lagt sig för länge sen.  Med andra ord så slutar jag sent idag och bussarna / tågen till Koberga går inte bäst tider. eller inga tider alls kankee man ska säga ? .. kyss

Måndag.

OMG ! :o  Det var sol idag , och tack gudarna för det ! <33  Idag har jag haft min förstaq individuella sånglektion , nu kör jag 2 svenska låtar i 4 veckor framåt, gabriellas sång och långsamt farväl :) sen kommer the wind beneath my wings och nån jazz låt som jag inte valt än dem 4 följande veckorna efter det ! Mycket , mycket kul ! :) 

Dagen började ganska dåligt med att jag var jätte jätte trött och frös som ett svin , så jag gick ned och gjorde en stooooor kopp te med massa honuuung ! bäst liskom :) tills jag ställde den på nattugs ? nattög ? nattus? stavning tack! aja how ever , bordet bredvid sängen .. då lindade sig typ sladden till min laddare runt koppen och sen när jag skulle dra ut mobilen från laddaren så åker såklart koppen med te upp till kanten som ja inte änns hunnit smaka på ned i golvet.. ÅH!! Yes. ,

AJa, sen köpte ja latte och bulle på pressbyrån i stället som ja smaska på , på tåget! :) Nu ska ja plugga historia, mot min vilja. jag har muntligt prov eller vad fan man ska kalla det på torsdag.. ja ska sitta ensam me historia läraren i ett rum och låtsas att jag är hitler och typ snacak igenom hela WW2 i en jävla inspelnings aparat som han ska lyssna på hemma sen :o !!!
    SNART ÄR DET I ALLAFALL SPORT LOV , jag kanske åker till grancanaria.. om jag hittar biljetter under 1500 :) det lär jag inet göra.. Kyss på er alla.

söndag

Idag är det en riktig söndag .. typ halv molnigt väder, vakna runt 12 snåret, kliva rakt i mjukisbyxorna, ligga i ullis säng med laptopen i knät och kolla på alla andra intressanta människors fantastiska liv ,som man uppfattar det genom oberäknleliga bilder  på facebook och blogg texter om fantastiska fester , nya kläder, underbara pojkvänner, kompisar som man ska ha "for evah" ,...neeej jag är inte alls bitter  : ) 

Haha,..nej jag är faktiskt inet alls bitter eftersom att jag somna i soffan med mamma framför let´s dance i fredags kväll..jobbade  lördag dag ,  skulle på fest lördagkväll som blev inställd i sista sekund och istället drack upp en flaska vin med josse som tröst och vingla hem till ullis mitt i den sjukt kalla natten . Nu sitter jag hemma och har druckit tee och ätit ost mackor i min säng så att det är massa smulor och te fläckar i den ..och jag har gjort det framför en typisk tjej film, the holiday .   Låter inte det som en riktigt jävla lyckad helg , ? Nej .


Haha, :D skit samma. nu börjar en ny vecka, och det ska tydligen vara sol hela den här veckan , smått osäker på om jag vågar hoppas f
ör mycket.  Men det skulle vara förbaskat skönt <3  sen har jag historia redovisning på fredag  ,yees, kill me , twice,. :)

Torsdag

Vågar man sig tillbaka ? efter att ha svikit er alla trogna bloggläsare ända sen i typ december, jag ber massa om ursäkt ! jag ska faktiskt försöka särpa mig ^^

Hur det går kommer visa sig  :)  men jag har kommit på att det kansk blir mindre jobbigt om man laddar upp bilder,.. liksom en bild säger ju mer än 1000 ord, då behöver man inte skriva så mycket. Bara en liten bildtext ^^

NEHE..ååååh vafan nu gick det inte att ladda upp någon jävla bild iaf då !!! AHA , HÄR SKULLE DET SUTTIT EN BILD

RSS 2.0