HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ

Hej roligt på fredagen

Hej ulrikas födelsedag på lördagen

Hej sista dagen på donken på söndagen

Hej sjuktmysig dag i stan med klassen på måndagen 
 
Hej måndag kväll, ny mobil, veronica maggio & glass <3

Hej orienteringsdag ( jag ska sitta på en sten och äta matsäck ) på tisdagen.

Dröm naglar

HEJ JAG VET EN TJEJ SOM NUFÖRTIDEN HAR AS SNYGGA NAGLAR , jag ! Hehhehehehe.

2 timmar på salong och dom är en dröm <3

ninuh niunh ninannuh ni nu ni nu

IDAG VET JAG INTE VAD JAG SKA SÄGA.


Mimmis bror Anton fyller år, HURRA HURRA HURRA <3



jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, och vad mer ?


förlåt till en person.

MITT LIV SOM I EN LITEN ASK.

JA MÅ JAG LEVA, JA MÅ JAG LEVA, JA MÅ JAG LEVA UT I HUNDRADE ÅR, IGÅR ! ohja , igår var det ingen annan än lilla jag som fyllde 17 år ! Nu är ja inte sweet sixteen längre , känns hårt ! elleeeeeeeeeeer ? ^^ Mahahahah ! oerhört trevligt får jag säga !

tusentals sms och gratulationer fick jag igår .Tårta och paket var det inte heller dåligt med ! Bästa födelsedagen på länge måste jag säga !  <3

Jag fick bland annat sex and the city boxen, ett sjuuuukt stort fluffigt dun täcke ! <3 Me like ! Jag fick pressentkort på att få gå ochgöra gelé naglar på salong ! Jag fick massa tjejgrejor såsom , hår och hud produkter, kläder, smycken halsdukar,massa fina doft ljus, choklad och en talva av min älskade mormor<3 Nu är frågan , kan ja bli lyckligare ?

ja, blev svaret !

När jag mamma ullis och emelie kom hem efter att  ha vart och handlat mat till kvälllen, hände något helt otippat med alldeles alldels underbrat! <3

När jag kom in i vardagsrumet står där 4 tösar på rad med tårta och sjunger för mig ! Tusse Mimmi Malin & Nina ! Kramar och pussar finns inte så att det räcker till ! <3 TACK HUNDRA GÅNGER OM !

 en helt helt helt fantastisk födelsedag med andra ord !

Idag har jag försovit mig , missat bussen , tagit fel buss, somnat på fel buss, vaknat upp på fel ställe, missat en tyska lektion , och vart ful :) Kommit hem och legat under mitt nya as sköna täcke, ätit choklad och kollat på sex and the city,. Efter det tagit ett varmt bad, lekt spa med mig själv och testat alla mina 100 nya krämer inpackningar och prylar ! 

ÅÅåh, ja kan inte ha det bätte just nu . 
HEJDÅ <33333




PS: jag vet att du är avundsjuk , det skulle jag vart ^^
 


EN DAG

MIN PAPPA HAR KÖPT EN HELT HAV AV MANDARINER, DET SKA HAN HA CRED FÖR !

FINNS DET NÅGOT GODARE UNDRAR MAN ?
<33333333333333333

nya dimensioner & den globala uppvärmingen

JAG LURADE ER ALLA <3 Moahahhahahah  , tillåt mig småle !

Jag har inte och ska inte färga mitt arma hår brunt, hade bara lite uppmärksamhets behov igår kväll och nördade sönder lite (A) forgive me <3
DOCK har jag färgat mitt blonda hår blondare, det har väll ingen dött av , nu är jag vit som snö och det kommer matcha snön som inte kommer att falla i år heller, ( på grund av den globala uppvärmningen och diverse saker som det finns så himla mycket som jag skulle vilja skirva om men inte tänker göra, pågrund av rädsla inför att värka som en tråkig moral tant , sånna existerar knappast på intra nätet )
nog om detta.

Vad jag egentligen vill säga att denna människa som jag ängnat mina tankar, trånat och dräglat efter ett tag nu , bara inte är så himma sjuuuukt snygg så man vill dansa skrika springa där ifrån och dö samtidigt längre. Konstigt, rätt skönt synd, och intressant att man kan tappa nått så fort.

Det roliga och tänkvärda i detta är att anledningen till att han förlorade all sin charm och att hans yttre tappade värde var att ; han inte har någon insida. Eller någon insida har han garanterat , men den lockar inet mig ett dugg känns det som .  BARA EN SÅNN GREJ KAN JU TA VARDAGEN TILL EN NY DIMENSION , eller ?

Jag lägger ned, är för trött. godnatt gott/ont folk !

hej hej hej måndag <3

Hej hej hej måndag <3

 teatern va mycket braa idag , sången va inställd och det blev fika på café bankett efter skolan me tussen , mimmi och malin .
 Varm choklad med grädde och kanelbulle <3

Ikväll ska ja färga håret, det ska bli mörk brunt. säg vad ni vill om den saken . :)


middag blir te och macka, för mamam och papap är inte hemma.. hihui.

jag fattade ingen på historian idag , säg någon gång jag fattat något på historian?


Hej hej hej då  måndag <3


Söndag revyobscen och thai mat.

Söndag & jag må säga att det har vart en tämligen bra sådann.
Vaknade, lite sliten men ändå lite fint sådär. Gooood frukost och en arbetsdag full av äventyr, mjaaa.. med lite överdrift.
efter arbetsdagen kom ulrika till arbetet och plockade upp mig för att se på Bio.- Patrik 1.5 som visade sig vara en helt underbar film ! GÅ OCH SE DEN .


På tal om att gå och så , så ska ja passa på att anonsera lite om revy obscen! Revy obscen är för er alla som inte vet en ungdomsrevy i åkersberga! En revy i sin tur är alltså en fullspäckad show med sång dans, teater och en massa sketcher med sjuk-humor !! Biljetterna går att beställa på www.revyobscen.se , där går det även att titta på en massa bilder på ensembeln och smakprov på vad man kan komma att få se !! :D

Ta chansen och upplev höstens roligaste kväll ! ^^

Biljetterna kostar 80 kr styck, vilket faktiskt är billigare än bio!!

När jag kom hem hde min syster lagat en underbar middag bestående av thai mat <333 Lovely.. nu är klockan bara barnet ( halv 12 ) och jag ska plugga ett par timmar. Men inte klagar jag inte, om en vecka fyller jag ju år!!!!!! MJIHIHIHIH



Godnatt, ha en bra vecka <3

Regina spector

 the history books forgot about us and the bible didn´t mention us, not even once.


SÖNDAG

PS; jag vet att ja är cp & borde ha ett nackskott
DS.

FREDAG FREDAG FREDAG

OH HELL YEAH , fredag är dagen och jag kan stolt förklara att endast 3 mackor har förtärts sen i måndags ! JAG ÄR MÄKTA STOLT ! ^^

Jag har även lyckats att tappa min mobil i mimmis toalett igår , EFTER att jag hade kissat i den :) varför känns det typisk mig ?  Mobilen har numera en icke fungerande kamera. FAN. jag gråter blod.

Jag vill även säga att jag har varit ovetande om hur träningsvärk känns tills idag , Jag har ont överallt.

PLUS att det kommer kännas ännu värre imorgon med tanke på konsekvenserna av 2 och en halv timmas balett idag. <3

IDAG är det som sagt fredag & det har jag glatt firat med att åka in till den stora staden med en vän och shoppat , eftersom att jag inte redan shoppade igår eller så.  MER KLÄDER ÅT FOLKET.
Massa fina nya saker har nu flyttat in i min garderob.

IMORGON åker jag till mitt kära landställe Edö, där ska jag stå i endast ett par stövlar i regnet & växa och bli stor. bada havs bastu utan stövlar.  äta god mat. grilla min kropp framför öppen brasa och spela fia med knuff 2000 gånger. Det är terapi. 

PÅ SÖNDAG åker jag ,efter en intensiv  20 timmars teraip-kur, till raka motsattsen , DONKEN <3 åh va skönt det ska bli att skaka av sig den härliga känslan av regn mot bar hud och värme från levande eld , och helt enkelt byta den till värmen från hamburgare mot bar hud . lovely.

Sen är det MÅNDAG igen, då har jag min första sångpedagog lektion , jag ska sjunga en otroligt icke inspirerande låt från musikalen chess. Låter heter så mycket som - Om han va här.


Men trevlig helg åt er alla & en person som jag har bloggat om i evinnerlighet nu , han borde ha en kyss.

Skippa mackan.

Det är ofta jag sitter helt i godan ro och biter lite på naglarna och min tand går av ?
Dagens ungdomar ? vart tog kvalitén på tänderna vägen ?
Jaha, nu har man en ful vänster framtand ! <3


förövrigt så har denna dagen endast bestått av stress, mackor och balett.

När jag kom hem satt det en urklippt artikel fast magnetad på kylskåpet. På artikeln stod en tjock kvinna och poserade under rubriken , - skippa mackan.
Denna underbara pik var alltså riktad mot mig av min fader <3 

- Hej jag vet att mitt intag av mackor ( 8-10 st / dag ) är för mycket.





Nu är kl 23.27 och jag ska bara plugga svenska, samhällskunskap , tyska, kulturhistoria, läsa en bok och duscha innan jag kryper till kojs. Jag tror att jag överlever... eleeeeeeeeeeer ?




Jag existerar

Oj OJ Oj , någon ligger visst på latsida med att blogga ser jag när jag tar mig en titt. Det ska det bli ändring på vill jag lova.
 
Jaha, måndag , måndag , måndag . vad finns att berätta ?
Helgen har vart mycket braao , 
Fredagen ängade jag åt att köpa balett skor & äta mat med min familj.
Lördagen
spelades det in lite film, icke onjas. & den kära
Söndagen spenderade jag på mc donald´s , företaget jag jobbar på, du kanse känner till det ? jag vet inte. vi har inte slagit igenom riktigt än , men det kommer.. den som väntar på något gott...eller ?

 En liten höst bild från mig , bara för att det är höst nu och ja gillare.


HOW EVER

Jag har blivit pluggis och nöter tyska steg fyra som näst intill tar kol på mig <3
det finns fortfarande en kille i skolan som man vill spy på , för att han har ett utomordentligt fördelaktigt yttre. Honom borde man dejta på halloween , eller vad säger du Mimmi darling ?

Förövrigt cred till Albin som sa att mina ögon va fina på bussen idag , det va snällt tycker jag :)

Vad mer kan man säga, hamlet är min bästa vän, han är med mig dag och natt och finns alltid där som en påminnelse om att jag existerar och borde göra något av min existens.
Kanske plugga, kanske plugga hamlet.  Han håller ett fast grepp om mig i vått och tort och sakna men säkert för han mig ned i avgrundes mörker. Som sagt, han är alltid närvarande <3




RSS 2.0