Lördag

idag vaknade jag hemma med en sjusovare bredvid mig , simon sverke.  Asa jobbigt var det att kliva upp imorse när ja skulle jobba och han snarka ikapp likosm . . ja snoozade 100 gånger. sen dushade jag .. sen la jag mig igen och snoozade 100 gånger., ja lyckades på något vis ta mig till mitt arbete iallafall.

Där va det as lamt,.. jag kom dit och gick ut till kassorna.. det stod typ 3 sovade där. och noll kudner :o
Är det allmäna "inte äta på mcdonalds dagen" idag eller ?

Helt sjukt var det i allafall... så ja gick vidare till personal rummet som är typ 10 kvadrat meter.. där sittar 15 pers på varrandra och äter cheesburgare med nedsläkt belysning och kollar på lotta på bråkmakagatan , är detta ett skämt. Nehe,... tydligen inte.. jag slog mig ned och blev sittandes i en och en halv timme..men det va ju najs. alla fick typ dra hem tidigare och massa grejor.. varför var det inga kudner på mcdonalds idag ?, en olöst gåta !

Jaha .. hursomhaver.. efter att jag hade slutat köpte jag mat på donken.. och gick och shoppa lite,.. för det tyckte jag att ja va värd.. hitta lite små fynd.. sen kännde jag det typ aom att jag va döende och verkligen behövde träff anågon.. vem ringer man inte om inte räddaren i nöden pato ? så ja ringde pato :) Så kom han till täby och hände lite, sen åkte vi hem till han och kolla på råtta to you filmen .. det va mycket trevligt :)


GODNATT GOTT FOLK :)


Dagen efter dopparedagen.

Oj , nu är det över.  Av bråkdelen av en sekund, (käns det som) var det över.

Imorse vaknade jag kl tjugo i ett , och väckte i panik resterande familje medlämmar, alla hade försovit sig.. det va som att ett lungn hade lagt sig över hela familjen virta nu när julstressen var över.
Ändå lite skönt.. dagen efterdopparedagen är ju iallafall inegn dag man ska stressa runt på. och det har jag ju verkligen inte gjort idag.. käkade frukost tills kl tre, sen har jag städat rummet as noooga, (det behövdes) ullis har kommit hit och käkat midda och hängt lite med mig. Jag har även pysslat med min lilla älskling! (Jag fick en ipod, tredje generationen 8GB igååår , ganska lycklig ^^

Ja, jag har iaf pysslat med den och lagt in massa låtar och grejor, hihi. Nu har jag precis duschat i en evighet och sitter med en aniktsmask som luktar jordgubb i morgonrocken och bara myser :)

Ja, och som dem flesta av normalt iq har lyckats lista ut så var det ju julafton igår. Helt underbart mysigt var det måste jag säga.  Hoppas alla andra hade det lika mysigt som jag.  Imorgon börjar mellandags rean. affärerna öppnar kl 10.00. kl 09.45 kommer jag och ullis vara där och bokstavligen hänga på låset.
SHOPPA är nyckelordet :)

jag ska jobba imorn också .. usch. . men pato har lovat att komma och handla av mig! och det är ju något att se fram emot ! :)


Nu ska ja tvätta bort min mask och skåda min underbara hy, förhoppnings vis, haha.

Dan före Dan före doppare-dan.

Idag vaknade jag upp med typer som ja tycker om mycket. Albin, Tusse , jocke och johannes. Trevligt och roligt som fan var det . Filmmaraton i gårkväll. blev inet så jävla mycket maraton , vi kollade en film . ace ventura 2, den är så jävla rolig så man får magknip :) 

Det blev mest snack och wii spelande, så nu har jag träningsverk av att ha spelat baseboll i johannes vardagsrum men en kontroll,...hmm.. dagens underliga teknik. det trodde man väll aldrig för några år sen , att man skulle kunna spela baseboll på storleken av ett vardagsrum, :)  Sen stack jag och tusse och jobbade, slit.

Nu är jag hemma och har slagit in och rimmat på alla paket, as stolt (A) hihih.

Jag har även en kass nyhet, eller det är ju kul för emelie .. men .. aja.
Min stora syster jobbar alltså som showartist för ett företag som heter 2entertain och underhåller på alla fritidsresors blue village hotell.  Hon var i portugal nu i 8 månader och kom hem för typ en månad sen , och nu ringde henens chef och vill ha henne till gran canaria, januari till maj.

Det är ju as kul för henne, sjukt bra jobb, gratis lägenhet i gran canaria och hennes pojkvänn får följa med och bo helt gratis han också och hon får hålla med roligaste sakerna i världen! men jag kommer sakna henne som fan, IGEN.

Nu kommer dom hit i kväll iallafall och stannar över jul , det ska bli skönt. <3

Onsdag.

Hej jag har ingen inspiration att skriva någonting, det ända jag vet är att det är as kallt ute och att ja gärna skulle åka typ till något varmt ställe med typ min klass som jag älskar. Men det ska ju bli 5+ grader på självlaste julaftonen satt., då kan vi ju dra fram solstolarna och pinacoladan. skål.

Idag ska en 100 del av min släkt jul pyssla hemma hos mig, vilket innebär att även fast vi bara kommer att vara en 100 del av den så kommer vi att bli cirka 12 pers.
 
Det kommer vara jul glitter , marsipan, blockchoklad, ischoklad, knäck, pepparkakor, pepparkakshus, lussebullar,glögg, mandlar, små paljetter, tingeltangel, appelsiner med nejlikor i , julklapps rimmstuga, hemmagjord sill, karamellfärger klister,julmust, lim, roliga färgade papper som man ska klippa tomtar av, hemma gjorda gelé godisar, annat hemma gjort julgodis i löverdrivna mängder, julmusik, och oj va mys det ska bli . observera ironin.

Neeejdå! det kommer nog bli mysigt, (:

Det var ialla fall en sinnessjukt bra dag i skolan idag ! fick tillbaka 2 MVG arbeten (A) hihi, och igår fick jag tillbaka mitt sångprov som ja fick MVG på , hihi, tillåt mig småle´ ! 

Ps, jag tycker väldigt mycket om johannes fagerstöm.

Måndag.

Okej , nu är det på ett ungefär 100 stycken som frågat mig vem den speciella som jag skänkte en puss till i slutet av förra blog inällget i själva verket är!! Och då kan jag säga till allas stora besvikelse att det inte är någon :o

Jag skrev det från början för att min blog skulle bli lite mer spännande och exotisk, men ack så fel det var . man måste tydligen ha en djup anledning till vad man skriver och inte skriver i denna blog :)

Men jag kan säga att det finns ett antal personer som förtjänar pussar & om du känner på dig att du är en av dem, då är du det.


IDAG VAR DET AFRIKAN FEKKE I SKOLAN , AS TREVLIGT VAR DET  .

ps. nu är det exakt en vecka kvar till julafton.

Söndag,.

Jag har kommit på att jag är en ganska dålig bloggare , (: för ja orkar aldrig skriva i bloggen. vilket kan bli lite små tråkigt för alla mina läsare som jag inte har ! Men nu ska ja ta mig i kragen ^^

Nej men vadå , det har vart en jätte bra helg, det kan jag ju berätta! I fredags var jag på "En Afton" , det va jävligt bra faktiskt !  as slitet att jobba dagen efter bara, speciellt när jag fick torka spya.

Helt sjukt, jag prata med Malin bylund som också jobbar på donken i fredags på en afton, då berätta hon att hon hade torkat spya från ett barn tidigare på fredagen när hon jobba, och så får ja göra det på lördagen , vilka är oddsen liksom,haha? :o men sen kom pato och lina och handlade,.. och det va ju bra att ja fick se ett par snälla ansikten (: tack.

Sen på kvällen åkte jag in till stockholms stad , och där träffade jag mina älsklingar. Sofie , josefine och ulrika. Vi shoppade lite granna käkade mat och myste runt, sen åkte vi hem till berga och lånade jennies lägenhet. Hade as mysigt och kollade på massa tjejfilmer, till det åt vi sjuka mängder godis & dylikt. mysmysmysmys. Idag vaknade vi till att josses väckarklockssingal på mobilen ( Anges och måns, all i want for christmas)  ringde och snozades 100 gånger.

Jag har även kommit på att åkersberga centrum konstigt nog är sjukt underskattat , klart som fan att man skulle hitta alla julklappar där efter att man har letat på alla möjliga och omöjliga ställen ! :o nu är jag iallafall sjukt stolt och har köpt alla klappar (A)

puss på en speciell person.

PENISPASTA

Sankta lucia , ljusklara hägring. (:  Idag har det vart as mysigt ! luciatåg i tibblekyrka gånger 3. Efter skolan tvinga ja simon att bjuda mig på donken, det gjorde han ! för han är så snäll <3 och sen handlade vi juklappar i tamejfan en evighet. som iallafall resulterade i att jag bara köpte julklapp till mamma och underkläder till mig själv. åååh . dom va jättefina (A)

Men det hade ju vart nödvändigt att kanske lägga pengarna på julklappar till andra, inte till sig själv. ska tänka på skaen. Jag ska iaf köpa en julklapp till i helgen när jag och mina 3 bästa vänner ska spendera helgen i en av deras mammas lägenhet i södertäljö, mamman är i thailand. Så det blir ff och aaaaas skönt! hih.

Ja hursomhelst så hittade jag as najs pasta på kalaskompaniet i täby C idag, PENISPASTA ! WIIHO ,mer penispasta åt folket tänkte jag!! 
Så jag ska va snäll och köpa med mig det som en julklapp till dem i helgen, haha.image1

Måndag.

Skit Måndag , ja. ta mig på orden.  Denna måndag har vart allt annat än bra.
Trött som ett as klev jag upp ur sägen imorse, famlade fram till mjukis byxorna och största ylletröjjan somnade till lattjo lajban i soffan och drack lite varm oboy. I skolan var det tyska som första lektion, nightmare .

PS: Det är skönt med en blogg som man kan kasta ur sig all skit i , thanks.

Hur som helst så började både jag, nina och tusse gråta idag.. alla tre helt slutkörda. asså det är så mycket i skolan satt jag håller på att dö . tack gud.. för ingenting. Imorgon ska jag jobba efter skolan , usch.

Klago malin ( :
 
det gick iallafall bra som katten på musikhögskolan idag , lite sentimentalt att det är över nu bara.

Tjadå alla söta bloggläsare.


Min Bloggis

Kära blogg, nu har jag skapat dig . Och nu får du och alla villiga glatt följa mitt liv i form av text , congrats. (:  Jag har längtat länge efter att skaffa blogg, det verkar så mysigt. <3 så nu tog jag mig själv i kragen och ba gjorde det  (: Nöjd som fan.

Den här helgen har ju vart ganska lam måste jag säga! Men icke att förkasta p.ga. det, det har vart jätte skönt att bara ligga i soffan äta mängder av godis och annat som är mindre bra för hälsan och kolla på idolfinalen och massa filmer ! Jag har ju vart sjuk med feber och hela kittet.
Till mitt tappra sällskap har jag haft mamma och simon, dom har skött sig mycketväl ! <3

Jag sjukskrev mig från donken i lördags, skulle jobbat mördartiden 11.30-15.30 detvillsäga när alla kommer med as stora dunjackor och 200 påsar med julklappar  & 13 barnvagnar och ska köpa lunch åt sig jälva och hela släkten.
Oj , det kan vart det bästa jag gjort på länge. skojja inte att jag njööt av att få sova på lördag morgon :) mmmmmmm.

Ikväll ska jag äta middag framför Tv´n och kolla på en sånn där underbar film som love actually som börjar kl 20.00 på Tv4!  Mysfaktor 100. (:   Sen börjar en slit vecka, men det ska bli kul med lucia <3

Och imorn ska ja uppträda på musikhögskolan ,. wiiiho för mig hesa och sjuka röst.  

Puss och glad andra advet på er alla .

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0