PS; bilden la jag upp för att demonstrera min nya baddräkt som jag så glatt har bloggat om men aldrig redovisat, här har ni den, men hull & hår !

Hej det har vart en bra dag.
Jag har jobbat en jätte lång tid på 9 timmar och jag älskar det inte.     

Men
jag har shoppat också, det älskar jag dock.  jag har shoppat tre par underbart soeta trosor som föll mig i smaken ,
 jag har shoppat en hårinpackning , jag har tänkt shoppa ett nagellack som jag inte hittade,
Dock är det tanken som räknas !  Jag har även shoppat en go (deodorant,  detta skriver jag innom parentes eftersom att det här med deodorant är ganska tabu i kvinnovärlden ! Ja, alla vet ju att tjejor inte luktar svett. Bajsar eller onanerar gör dem inte heller för den delen , men det visste ju alla. )  

Jag har åkt hem från jobbet också, tro det eller ej. När jag väl var i berga så kom min pappa och plockade upp mig vid pressbyrån ,. eller ja , där den forna pressbyrån en gång stod, den som någon så snällt eldade ned :)
Hursomhelst, så åkte vi och konsumerade lite mat , äta bör man annars dör man .


 
Jag köpte även en boccoli soppa som jag senare åt hemma hos min syster i samma stund som vi matade ögonen med allsång på skansen. Mums.

Väl hemma så har jag tagit en låååååååååååång dusch, inpackerat håret med den nya inpackningen, tvättat mig från topp till tå och nu är jag som ny., tvek.

Awja, kvällen ska ja spendera i min säng med en kopp te och något annat som är gott, till det ska jag se på EBBA & DIDRIK filmen som jah och pappa köpte idag , wihooo !


BLOGG BLOGG BLOGG BLOGG BLOGG BLOGG

kuk. jag hatar att jobba,

äta jobba träna sova äta träna jobba sova äta sova träna jobba jobba jobba äta träna träna träna sova sova sova äta träna äta träna sova jobba jobba äta jobba träna jobba jobba jobba jobba. det är min vardag., byta med mig ? jag är öppen för förslag.

jag - en pepparkaka i vit bikini ?

Hej jag heter malin och jag orkar inet blogga för att dte är så hysteriskt varmt ute ,men  jag är brun för jag har solat.

Om jag tar av mig alla mina kläder och står naken framför spegeln så ser jag ut som en pepparkaka med vit bikini, rätt snyggt.

jag har vart och sett bäst i världen Mamma Mia på bio, stööööööööört bra ! och jätte se värd !

jag har börjat träna som en jävla dåre för att ta igen en sommar av övervägande lata dagar , så att min danslärare ska tycka om mig.

Jag har börjat öva på shake speare manuset, Nej , inte för att jag vill , jag måste.

Jag börjar jobba på måndag , vilket innebär att jag kommer att äta donken mat till lunch i veckor framöver , vilket i sin tur indirekt kommer att leda till att min träning går plus minus noll., alltså inet hjälper mig ett skit. Bra.

jag vill åka till landet & tänker nog göra det ,.


jag vill saäga hejdå till alla söta bloggläsare ,. nu är det tack och godnatt för detta blogginlägg.

puss och kram vi ses på stan
(fortfarande töntigaste uttrycket )


Ostmacka till frukost Onsdag

Ny dag , nytt inlägg, ny sol, nya mackor till frukost,

Idag vaknade jag med ullis i min mammas och pappas säng, mysigt. Snart ska jag åka iväg men massa människor och bada, mysigt. solen skiner på min näsa som börjar utvecka fräknar, mysigt. Imorgon ska ja träffa johannes och albin , mysigt. På kvällen ska ja och ullis på på Bio , mysigt.

Jag vet inte vad jag ska skriva. eller säga. eller känna. eller göra. eller vad jag borde skriva säga känna eller göra.

jag vet dock att det finns en del saker att bekymra sig över. jag känner som att jag har målat in mig i ett hörn 

MÅNDAG MORGON.

GOD MORGON, klockan är halv två, jag har för ett tag sedan utfodrat mig själv med rostmackor dekorerade med marmelad, juice till det och lite tv framför ögonen. Känns bra.

Idag ska ja träffa patrico, vi ska kolla på en as äcklig skräckis och äta pizza tror jag. det är ungefär vad jag orkar göra idag . Är tröttare än jag är söt. alltså jävligt trött.


Imorgon bitti åker min moder och min fader till fjällen och fjällvandrar i en vecka och lämnar mig åt ödet i ett tomt hus. Det är ingenfara, dem har fyllt hela köket med bullar mackor och nudlar så risken finns att jag kan överleva :)

Jag ska köpa coldplays nya platta, viva la vida

& jag ska på Lars Winnerbäck i augusti, sååååååååååååååååååå najs!







PS; jag vill ha milkshakle från Café bohemé

söndag eller whatsoever, jag är trött.

1 2 3 4 jag är (inte) en party myra.

5 6 7 8 jag är en sliten råtta

9 10 11 12 jag dör snart på mitt golv


HEMMA FRÅN GOTLAND & SÅ SJUKT TRÖTT !
Men faaaaaan va bra jag har haft det. en vacker dag ska ja orka blogga om allt jag har gjort , men ännsålänge orkar jag bara göra en punkt lista.

* träffat håkan älsklingen hellström
* Träffat Markolio
* nästan kommit in på krogen med hjälp av Markolio
* festat en hel del
* haft sjukt kul
* träffat massa nya inspirerande människor
* seglat i 3 dygn och insett att man bör ha respekt för havet
* ätit massa goooodmat och annat gott
* gjort saker som ja ångrar
* skrattat som fan
* ÅKT RIBBOAT , sjuuuuukt kul
* hängt på bästa cafét
* vart på fårö och myyyst på sudersand
* använt min baddräkt
* saknat mormor
* bränt mig i solen
* spenderat sjukt mycket tid i almedalen
* spenderat sjukt mycket pengar
* ätit på donken sista dagarna (konsekvensen av att spendera sjukt mycket pengar)




sist men inte minst lite visdomsord.

Life is short ,

Break the rules , Forgive quickly ,
Kiss slowly ,
Love truly , Laugh uncontrollably
and never regret anything that made you smile .





Morfar


God förmiddag mina vänner,

Solen skiner, första gången på himmla länge det är strålande sol utan ett ända moln. Det kanske är ett tecken ? :o Who knows ?


Awjaa... Jag sitter iallafall vid datamaskinen och äter vattenmelon, det är det godaste som finns på sommaren. Jag typ surfar runt lite på internätet och sådär, uppe på mitt rum ligger det kläder över alla väggar och golv och stolar och sängar. Jag håller nämligen på att packa inför gotland, som jag åker till på lördag (A) Då kan det lätt bli så att man får panik och mest stökar till istället för att få någon slags ordning :)


Igår hade jag finbesök av Patricio, det var mycket trevligt ! <3 Vi spela lite piano och sjöng lite, åt lite mat och bullar med mjölk & jag tog med patricio på promenad  och visade den fina sidan av åkersberga :) Jag tror att han gillare ^^

Snart, kl 15.00,  ska jag och mina systrar till kyrkan och öva inför begravningen som är imorgon,det blir nog bra tror jag. Men jag har en liten klump i halsen och en liten sten i magen , ett dis framför ögonen och något som darrar i benen .Det bor en liten röst i mitt huvud som viskar. -det blir nog bra, det blir nog bra, det blir nog bra, det blir nog bra det blir nog bra det blir nog bra det blir nog bra, 

Ulrika Nilsson



hej vi heter Ulrika & Malin vi är bästa kompisar . Det har vi varit i 6 år nu . I 6 år har vi gjort allt tillsammans, preics allt. Vi vet allt om varandra och allt den ena har varit med om har även den andra tagit del av. Glädje som sorg. På fredag ska vi göra någonting tillsammans som vi aldrig gjort förut. Vi ska gå på min Morfars begravning. Många kanske skulle tycka att det vore konstigt att ha med sin bästa vän på sin morfars begravning, men ulrika är inte bara min bästa vän, hon är min andra halva. Och utan den kan jag inte göra något jag aldrig gjort förut. Dagen efter ska vi göra det som vi gör bäst. Ligga i Almedalen på gotland och äta marabou. Det är det bästa stället på jorden , men utan ulrika skulle almedalen vara halv.

AVUND,

SEX AND THE CITY ! oh my goooooooood.  Jag vill vara dem alla fyra. Jag vill ha carries garderob, jag vill ha samathas sexliv , jag vill ha charlottes lyckliga jävla familje liv när jag blir vuxen & jag vill ha Mirandas karriär !!!!! GE MIG !! ^^ Skämt åsido !

Jag & ullis har haft en heldag i den stora staden stockholm. Dagen har bjudit på en stor dos shopping, massa mysiga sms, donken mat , latte., caffe cool, massa mysiga och fina sms,  latte, cesar wrap på sandy´s , bio ( SEX AND THE CITY , om någon missade det ) , goooodis till bion, skratt och tårar , avund, och en jävla massa regn !

Det har vart en mycket ,mycket bra dag ! Nu är klockan en hel massa, men ja kände att jág verkligen behövde blogga av mig!  Ullis ligger uppe i mitt rum och läser vecko revyn & väntar på att jag ska göra henne sällskap i sängen , satt nu är det tack och god natt ! <3



puss på en person,.

Jag är kär i en ängel.

Godkväll, det är natt och jag sitter uppe och låter mig fyllas till brädden av håkan hellstöm , fy fan va ja älskar hans musik. det vill jag säga.

Annars så vill jag säga att det är oförskämt jävla skönt med semester ,& att jag har shoppat lite små grejor för min feta lön. Typ som brun utan sol eftersom att solen är min fiende och inte visar sig :) Men jag tar det med ro.

igår jobbade jag alltså min sista dag på tre veckor, det firades med att jag åkte hem till patricio där jag hade det mycket bra! Vi gick promenader i fina näsbypark och jag fick mig en titt på slottet och diverse sjöar och vatten . till det åts det godis och pratades en hel massa. Vi lyssnade även på musik, håkan.
Vi hann även med att spela några låtar och chill sjunga lite, det är alltid mysigt !

Sen vill jag även skänka ett stort tack till Patricio som har spelat in bakgrundskompet till låten jag ska sjunga på Morfars begravning, fields of gold. Du har gjort det finare än någon annan kunde gjort det <3

Kvällen avslutades med American pie 1 och så , aldrig fel ! :)

På tal om american pie, så jag har ätit apple pie idag . För jag va med min mormor idag, Hon bjöd på äppel paj och jag gjorde latte med hemma vispat latte skumm med vanilj socker i till oss ! MUMS va gott det va <3                      

Senare på dagen kom ullis till mig och mormor, vi mysite lite.. och sådär :)

Sen följde jag och ullis med mami och papi till willys och handlade . Jag och ullis hadlade skvallertidningar och godis sen åkte vi hem och chillade, åt grillat till middag och sen åkte jag till täby och träffade johannes , vi drack milkshake och pratade om livet i största allmänhet, imorgon åker han på läger,
Bye bye love
Bye bye happiness
Hello loneliness
I think I'm gonna die !








 

Du kanske tycker jag värkar borta i tankar , det kanske stämmer, som om jag hade nått bättre för mig , som om ja inte lyssnar längre, och det gör jag inet heller för jag tänker på en ängel.










Du är mitt ljus




Snart närmar sig en dag ,, en dag som skär i hjärtat och bultar innanför pannan.. en dag som ska bli som ett mörker och ett ljus.  Just nu är den dagen mörker.. som ett svart täcke som ligger över mig.. efter den dagen kommer någon glänta på täcket och framtiden som är ljus, kommer att blända mig i mitt mörker.. jag tror och hoppas att det där mörka tunga täcket kommer att falla av bit för bit, dag för dag. och snart finns bara ljusa minnen och ljusa tankar. Morfar jag tänker på dig varje dag, du har ett eget ljus i mitt hjärta, det kommer aldrig slockna .



Baddräkt & fem kilo knäckebröd.

godafton godafton , jag är hemma hos min absolut bästa väninna Ulrika Nilsson
Det är rätt trevligt , vi har solat idag , typ en kvart eftersom att dte började regna. Nu är ullis jätte irriterad och säger att allt suger bäver kuk , jag vet inte., jag är rätt nöjd me tillvaron.

IMORSE, var jag uppe i ottan . närmare berstämt 08.30.. då skulle jag nämligen besöka en kiropraktor, som skulle kolla på min höft som har vart elak mot mig i typ 2 år nu !
jag fick vara nästan naken och ligga på en brits och kiropraktorn vände och vred på mig ..och sen sa han att jag skulle slappna av..

och efterdet lät det typ som att han hoppade på 5 kilo knäckebröd, hela mitt ryggslut och höft parti vreds in och ut och hit och dit och det lät så jag höll på att svimma, detta upprepade han ett antal gånger. efter det visade han strech övningar som jag ska sysselsätta mig med i resten av livet för att inte få problem av detta! Jag taackade och bockade och gav mig av !


Jaha, ikväll ska ja jobba. rätt najs,, caaaaaaaaaaaash flooooooow <3 Me like

jag har förövrigt köpt en kooool bad dräkt, JA du läste rätt BADDRÄKT ! jag tänker ta modet i egna händer och våga mig
på baddräkt! ^^ den är lila och as snygg!

hejpa dåpa <3

RSS 2.0